KONOPLJINE KAPLJICE 10% KANABINOIDOV

KONOPLJIN ČAJ
srpanj 10, 2019
KONOPLJINI TRIHOMI U KAPSULAMA 20 KOM
srpanj 10, 2019

KONOPLJINE KAPLJICE 10% KANABINOIDOV

47.10 

10 ml

Kategorija:
Opis

Konopljine 10% KAPLJICE

so skupek najboljših produktov, ki so nastali iz semen, cvetov in ostalih zelenih delov (listi). Njihova glavna naloga je zaščita celic.

Kapljice so sestavljene iz terpenov (eterično olje konoplje), kanabinoidov ter vseh sestavin, ki se nahajajo v konopljinem hladno stiskanem olju.

Terpeni oziroma eterično olje, dvigujejo učinkovitost kanabinoidov in v kombinaciji s konopljinim hladno stiskanim oljem v našem telesu opravljajo funkcijo zaščite celic ter s tem dvigu imunskega sistema.

Kot prehransko dopolnilo so kapljice nepogrešljive predvsem v prehodnih obdobjih ko prihaja do vremenskih sprememb, ter v stresnih situacijah.

Priporočen dnevni vnos: 1-5 kapljic

Za ispravno funkcioniranje ove stranice, ponekad se male datoteke s podacima, koje se nazivaju kolačići, učitavaju na vaš uređaj. Sistemski kolačići koji su potrebni za rad već su dopušteni. Međutim, vaš izbor je dopustiti ili odbiti analitičke i marketinške kolačiće koji nude bolje korisničko iskustvo, jednostavnije korištenje stranice i pregled ponude koja je relevantna za vas.